Member of the Diesekogroup

Worldwide projects Worldwide projects
Newsletter
Sign up
International Construction Equipment
Dieseko Group B.V.
Lelystraat 49
3364 AH Sliedrecht
Netherlands
T: +31 (0)184 410333
E: info@ice-holland.com

Home | NL | Hoofdnavigatie | Diensten

Verkoop

Als u een ICE machine aanschaft hebt u al kennisgemaakt met ons wereldwijde salesnetwerk en het uitgebreide ondersteunings- en adviesprogramma. Hierin spelen onze lokale kantoren en ons dealernetwerk een belangrijke rol. Een netwerk wat wordt aangestuurd door Area Sales managers die regionaal zijn gespecialiseerd. Zij kunnen u ook alles vertellen over im- en export, lokale service en bijvoorbeeld financiering.

Verhuur

Dieseko Group beschikt over een zeer grote verhuurvloot van onder andere ICE equipment. Voor kleine, maar ook voor langdurige grote projecten leveren we een grote diversiteit aan materieel, al dan niet met gespecialiseerd ondersteunend personeel. Ook voor het voorkomen van downtime en als backup kan materieel uit de vloot worden ingezet.
 
Het materieel uit de verhuurvloot is wereldwijd verdeeld over de locaties Sliedrecht, Singapore, Australië, USA, Brazilië en China. Zo zijn we altijd snel ter plaatse.
 
Via het hoofdkantoor in Sliedrecht kunt u contact opnemen met de afdeling Verhuur voor informatie en beschikbaarheid.

Spare Parts

Spare parts zijn essentieel bij intensief gebruik van onze machines. Zowel bij onze dealers als op het hoofdvestiging in Sliedrecht liggen uw spare parts op voorraad.  Direct leverbaar zodat continuïteit geborgd is.

Service

ICE heeft een wereldwijde reputatie en de produkten staan dichtbij de gebruiker.
Zo zijn de trilblokken, aggregaten en vibroflots ook ontwikkeld: betrouwbaar en bereikbaar. Om dat te ondersteunen bieden we wereldwijde service en after sales voor antwoorden op uw vragen, voor hulp bij pech, voor spare parts en voor oplossingen bij problemen. En dat doen we 24/7.
 
Reparatie en revisie van materieel vindt hoofdzakelijk plaats in Sliedrecht. Een aantal van onze dealers is opgeleid om ook ingewikkelde reparaties lokaal uit te voeren.
 
go to the download page
 


Share this page:
© 2020 ICE - International Construction Equipment
Webdesign & Development: HPU internet services